Pepsi og Ronja

Pepsi og Ronja
Tatt desember 2013

25.2.11

Ronja og Miro på Hana fortsetter fredag 25.02.11.

Her kommer fortsettelsen fra Innlegget Ronja og Miro på Hana, lagt inn tidligere idag.
Kjetil kom hjem fra jobb og overtok resten av Komlemiddag tilbehør-laging. Det er han som er ekspert på kålrabistappa. I mens var jeg og hundene ute en tur rundt blokka.
Komlemiddagen ble spist og det var helst enda bedre idag enn i går. Etterpå måtte vi sløve litt på sofaen, gode og mette.
I kveld har vi hatt en treningsøkt i stua. Flinke hunder. Har bare trent noen helt enkle ting som "danse", "rygge", "slalom" osv. Flinke hunder.
Miro skal jo helst ikke gå på asfalt. Det går greit her på Hana på dagtid men når det er mørkt blir det mørkt i skogen... Vi går vanligvis kveldsturen rundt omkring her på Hana men det bli på asfalt. Vi valgte derfor i går å gå lags Stokkelandsvannet (ikke helt rundt) der det er grusvei og i kveld tok vi turen til Melshei der jeg var med hundene tidligere i dag. I kveld gikk vi den nederste lysløyperunden.
Nå er det kveld og hundene sover.

Litt lek med Kjetil.

Trenigsøkt: "Danse"

"Me e klar"!

Gå slalåm mellom beina når jeg går bakover...

"Må jo se lirr på fotografen og"!

Miro snur seg...

...og rygger inn mellom beina.

Flinke hunder.

3 kommentarer:

Hege og Milo sa...

Ser ud så dokke kose dokke masse :)

Kristine sa...

Dokker e jo heilt fantastiske! Han har det såååå bra hos dokker, Trening og greier, heilt topp! Og slalåm mens du går bakover, den kunne han ikkje fra før :). Skikkelig treningsleir jo, hehehe.

Anonym sa...

Kjempekjekt å se bilder Bertha! :) Ser ut som dere har det veldig kjekt!
Christine