Pepsi og Ronja

Pepsi og Ronja
Tatt desember 2013

28.4.13

Pepsi ankommet Hans og Grete stien!

Da er Pepsi ankommet Hans og Grete stien 44 på Lura I Sandnes! Snakker ikke om brus...men om Dvergpinschervalpen vår.
Så nå har vi også 2 hunder! Ronja på 8 år og Pepsi født 26.02.13. Pepsi har det flotte Stamtavlenavnet Poco Gigante's Charisma!
Bertha reiste fra Sola fredag 26.04 kl.08.05 og landet på Torp Sandefjord kl.08.50.
Rune Monsen hentet meg og vi kjørte hjem til dem. Rune og Marion Monsen bor en plass som heter Passebekk ca 20 minutt sør for Kongsberg. Kennelen heter Poco Gigante. En koselig plass! Kjekt å endelig treffe dem og spesielt Marion. Vi har jo bare snakket sammen på telefon og på Facebook men følte jo jeg kjente både Marion og Pepsi når jeg kom. Marion har lagt mange flotte bilder på Facebook og på Hjemmesiden deres Kennel Poco Gigante.
Her fikk jeg hilse på Pepsi og brødrene. Søsteren Sofia hadde reis dagen før. Så søte alle sammen og selvfølgelig ekstra søt Pepsi.
Vi pratet masse sammen og gikk gjennom alle papirer. Fikk servert kaffe og deilig kake.
Hilste også på mor til Pepsi, Rada! Kjempefin jente!
Tiden gikk fort og det var tid for å reise tilbake til flyplassen. Pepsi fikk plass inni flybagen sammen med et teppe fra mor og søsken, et bein og en leke. Så kjørte Rune meg tilbake til flyplassen.
Pepsi pep litt med en gang men ble rolig og sov på vei til flyplassen.
På flyplassen måtte jeg sjekke inn med hund og betale for henne. Hyggelige og hjelpsomme folk.
Gjennom sikkerhetskontroll var de også veldig hyggelige og hjelpsomme. Pepsi måtte utav bagen og jeg bar henne gjennom. Mens jeg ventet på flyet hadde jeg henne i fanget og koste med henne. Du kan si det slik at det var mange som smilte til meg mens jeg ventet. det er rart hva en liten valp kan gjøre med folk. Flyturen var også positiv med hyggelige flyvertinner og en koselig gutt på 10-11 år som reiste alene ved siden av meg. En som satt foran oss måtte også se henne. Pepsi var litt våken rett før avgang men da var hun bare litt bøllete og beit litt i fingre og flybag. Når vi begynte å takse la hun seg ned og sov og sov hele turen.
Når vi kom ut av flyet sto Hege Håland som jobber som flyvertinne i Widerøe og ventet...på flyet hun skulle jobbe på tilbake til Sandefjord OG PÅ Å FÅ SE PEPSI! Pepsi ble nusset masse på og en pilot som skulle på og de som gikk av syns også at hun var kjempesøt!
Jeg bar henne i armene til avgangshallen der Kjetil ventet. Han hadde litt leverpostei til henne og det var populært! Vi gikk rett utenfor og fant en rolig plass men litt gress der Pepsi fikk hilse skikkelig på Kjetil og tisse litt. Vi kjørte rett bort til Solastranden der vi tok ut Ronja. Hun logret, snuste litt på Pepsi og Ronja var mer opptatt av å snuse på andre ting.
Kjørte hjem og Pepsi var bak inni flybagen inni buret. Pep litt men ikke så mye.
Vel hjemme gikk vi ut i hagen. Fint vær så her fikk de hilse litt til. Pepsi pep litt med en gang og ville ikke ha noe særlig med mat men etter å ha sovet en stund på fanget var det bånn gass med leker og hun spiste kveldsmat. sov hele natta også!

BILDER FRA PASSEBEKK:

Pepsi

Sekken min undersøkes.

Leker

Vil ut!

En liten pust i bakken.

Å så litt lek igjen.

Lek.

Fine gjeng.

Et bein!

Pepsi og brødrene.

Jeg tar dette beinet sier Gin.

Pepsi
I flybagen på flyet.

Hjemme i hagen.

Litt skummelt syns Pepsi.

Kos med Kjetil.

Pepsi!

Kosetid med Kjetil. Pepsi under jakken og Ronja på fanget.

Leker med lekene fredag kveld!
 
 
Lørdag sto vi opp ca 07.15. Pepsi sov hele natten uten lyd. Var litt piping til vi slo av lyset.
Fint vær ute så vi var uten omtrent hele dagen. Pepsi spiste godt, lekte, bøllet, sov og sprang bånn gass på plenen i hagen. Ronja overser henne stort sett men er stadig borte og snuser på henne. Fredag syns Pepsi at Ronja var litt skummel men i dag har hun blitt varmere i trøya. Springer etter Ronja og inviterer til lek. Kjempedeilig at det var så fint vær. Både Ronja og Pepsi storkoser seg i hagen som vi fikk inngjerdet forrige helg. Lørdag fikk Kjetil på plass porten som erstattet den midlertidige løysingen. Masse spennende i hagen for en liten valp. Pepsi har jo også sovet masse og mange ganger i vårt fang og gjerne helt oppe i halsgropen eller inni jakken. Trygt og godt. Bertha har også trent litt på bordet med henne og hun er kjempeflink. Har også begynt litt med klikkeren for at hun skal lære seg at klikk betyr godbit!

Joho!

Sitte Bamse.

Ronja lurer sikkert på hvorfor den der lille er her ennå.

Hva er dette?

Pepsi!

Hmm. Hva er det på andre siden av gjerdet?

Mange kjekke leker.

Så slapper vi av litt.

En av favorittlekene.

Hva er der borte?

Noen gode grønne gress-strå.

Søte Pepsi!

Poserer litt igjen!

Kom igjen da Ronja! Lek med meg!

Pepsi og Ronja.

Ronja og Pepsi ser noe nedi veien.

Avslapping i hagen.

Pepsi snuser og Ronja speider etter hann-hunder. Hun har løpetid!

Dukken i gresset...

Kjetil monterer ny port!

Ronja og Pepsi.

Pepsi og Ronja.

Hmmm...hva er dette som Kjetil mistet?

Må undersøkes...

...og smakes på...

Eg tar det...

Eg går!

Hva snuser du på Ronja?

Søndag sto vi opp kl.07.45- Da var Pepsi våken! Var først ute i hagen før Ronja fikk seg en lengre luftetur. Opphold akkurat da men sur vind men det gikk ikke lenge før regnet kom. Øs pøs omtrent hele dagen men ble litt opphold til kvelden.
Dette ble en innedag! Hverken Ronja eller Pepsi syns noe særlig om dette været. Ronja og Kjetil hadde seg nå en god tur i regnværet. I dag har Pepsi vært med Bertha opp i 2. etasje for å utforske loftstue, bad og soverom. På soverommet var det en annen hund... Det var litt skummelt!
Pepsi har lekt og kost seg. Har trent litt på bordet med henne i dag også og litt med klikker. Hun er kjempeflink på bordet og lett å stille opp, takket være Marion som har trent på dette.
Pepsi syns det var unødvendig å gå ut på do i dag! Syns ikke noe særlig om det. Ble derfor noen uhell inne i dag! Ronja er snill med henne men har ennå ikke lekt med henne. De omgås helt fint men Ronja overser henne selv om Pepsi inviterer til lek hele tiden. Ronja velger ofte å gå bort til Pepsi for å lukte på henne. Pepsi har også testet redningsvesten i dag. Så fin! I dag fikk jeg tak i et bittelite dekken til Pepsi. Faktisk det vi hadde til Ronja når hun var liten. Noen hundevenner lånte/overtok det til sin valp for noen år siden og nå var det Pepsi som fikk ha det på. Pepsi syns det var litt rart å ha dette på men blir nok vant til det. Greit å ha regndekken når man bor på Vestlandet. I kveld var det opphold og da syns Både Ronja og Pepsi det var mye kjekkere å være ute i hagen.
Nå skal Bertha ha fri 14 dager så vi skal kose oss.

Leker med lekene oppi senga. Drar med seg lekene hit.

Ronja sjekker Pepsi.

Ronja på sin utsiktspost!

Ser etter hann-hunder.

Har vært i Ronja sine leker og funnet Ugla!

Fine Pepsi med dekken!
Pepsi testet redningsvest mens Ronja sjekker at den sitter ordentlig.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer: