Pepsi og Ronja

Pepsi og Ronja
Tatt desember 2013

4.4.13

Endelig noe oppdatering herfra!

Har vært ganske sløv med oppdatering!
Siste oppdatering var i februar 2012...
Men nå er jeg i gang igjen!
Det aller nyeste som har skjedd kan dere se på overskriften!
I slutten av april reiser Bertha og henter en ny liten Dvergpinschervalp hos Kennel Poco Gigante!
Det lille vidunderet heter Poco Gigante's Charisma, til daglig Pepsi!
Blir spennede hvordan Ronja tar i mot henne men tror nok at det går veldig fint!
Blir også spennende hvordan det blir å ha 2 hunder!
Skal være mye flinkere å oppdatere Bloggen fremover!
Vi gleder oss til å få henne i hus!

Ellers, litt kort om hva som har skjedd siden februar 2012 og frem til i dag:

Påsken 2012 ble feiret på Jelsa med bl.a tradisjon tro, Rekeaften på onsdag og Påskebingo Skjærtorsdag. Ellers mye kjekt og sosialt med hyttenaboer.

Helgeturer med seilbåten.

Kjetil jobbet med båten vi kjøpte sommeren 2011 frem til vår/sommer 2012 og solgte den da til en bra pris vi var fornøyd med.

2 uker sommerferie på Jelsa etterfulgt av 4 uker på båttur nordover et stykke forbi Bergen! Storkoste oss! Været var helt greit, ikke mye regn på de 6 ukene!

Etter ferien gikk vi for alvor i gang på jakt etter...enebolig!
Hadde funnet ut at leilighet ikke passet helt for oss og i tillegg ville vi nærmere jobb for å slippe køer. Var på visning på et hus i Hans og Grete stien 44. La inn et bud rett under prisantydning og vi fikk det for det!!! Kjempefornøyd!
Da var det bare å gå i gang med å legge leiligheten for salg. Hadde visning 1. Oktober (på Kjetil sin bursdag) og 2 dager etter var den solgt for prisantydning!
I begynnelsen av november overtok vi huset og brukte da ca 1 måned på opp-pussing!
Flyttet inn i begynnelsen av desember og det var fantastisk når vi da kun brukte få minutter på jobb! Bertha går på 10 minutter og sykler på 4 minutt! Kjetil sin jobb er også bare minutter unna.

I september var vi igjen på tur med "Danmarksgjengen"!

I oktober hadde vi stor fest og feiret Kjetil sin 50 års dag med mange gjester, god mat, god musikk og stemning og mange flotte gaver!

Julaften ble feiret hos oss her i Hans og Grete stien sammen med Kjetil sin familie.

I januar var vi en tur i København.

I februar solgte vi de to bilene vi hadde og kjøpte en nyere. Hadde funnet ut at vi ikke lengre trengte 2 biler. Solgte derfor 2007 modell Peugeot 407 og Citroen Berlingo og kjøpte en Peugeot 3008. Kjempefornøyd med den og vi klarer oss kjempefint med en bil.

Bertha og Ronja har gått på Rallylydighets kurs og det var kjempekjekt! Var med i Rekruttklasse på et Rallystevne og ble nr.3 og på avslutning på kurset ble vi nr.2.

Påsken i år fikk vi også feire på Jelsa da bror til Bertha ville bytte påske og pinse! Hadde en kjempeflott påske der inne! Nydelig vær men kalde kvelder/nettet! Også dette året: Rekeaften og Påskebingo!

Nedenfor kommer litt bilderas! Flere bilder fra februar 2012-nå kommer etter hvert!

Bilder av Poco Gigante's Charisma til daglig Pepsi! Bilder lånt av Kennel Poco Gigante!Polar 20 som Kjetil pusset opp fra høsten 2011 og frem til vår/sommer 2012.

1 kommentar:

Håndlaget av InaPina sa...

Hei Bertha. Så kjekt med en oppdateringi igjen, blir spennende å følge med her når dere får den nye valpen.

I dag har jeg tatt med gutta på geocaching som du lærte meg i 2006 for første gang, de synes det var kjekt så det blir nok mer av det fremover.

C