Pepsi og Ronja

Pepsi og Ronja
Tatt desember 2013

14.12.10

Endelig i ny leilighet!

ENDELIG!!!
1. desember overtok vi vår nye leilighet i Frøyerbakken 17!
Kjetil hadde fri denne dagen og sammen med en kamerat fikk de hentet alle nye møbler og mye annet som var lagret to forskjellige plasser. Senere fikk vi også kjørt bort mange esker fra Hanabakken.
Onsdag kveld fikk vi skrudd sammen og montert nye møbler.
Torsdag 2. desember hadde Bertha fri. Fikk da på plass veldig mye på kjøkken. Denne kvelden la vi oss i ny seng i ny leilighet! Det var deilig!
Fredag var Bertha på jobb fra kl. 7.30 til 09.00 (avspaserte) og fikk gjort mye da også!
Dagene har gått fort. Vi har tatt litt og litt og fått på plass og har sluppet og leve i et rot.
Ronja storkoser seg og har den utsikten og mye å følge med på!
Det er bare flott med alt nytt. Kjempedeilig med gasspeis, kjempedeilig med varme i gulvet i gang, kjøkken og stue, kjempefornøyd med kjøkken, kjempefornøyd med badet, kjempefornøyd med skyvedørsgarderober i gang og på soverom, kjempefornøyd med ny seng, kjempefornøyd med nytt tv, kjempefornøyd med nye møbler! Alt er bare topp!
Har fått pyntet litt til jul men det er dårlig med de 7 sortene enda...men tror nok vi skal lage et par sorter. Blir nok kanskje Kakemenn og Risboller.
I helgen som var fikk jeg endelig begynt på julebrev/julekort og i går 13.12 fikk jeg endelig begynt med julegaver...og i dag er jeg nesten ferdig med julegaver og julekortene er sendt!
I blokka her vi bor er vi nå 4-5 stk som har flyttet inn, 3 av oss har hund... Ronja, en Shelti og en Border Collie, alle tisper. 9 av 18 leiligheter er solgt og noen andre skal også inn før jul.
Uteområdet er ikke ferdig enda, men det ser ut til å bli bra det også.
Fine turområder har vi like ved oss:
Turområder Hana
De 7 ulvungane
Vi hadde forventninger før innflytting i ny leilighet og vi må si at det har svart til forventningene og kanskje til og med mer enn det!
Vi storkoser oss!

Her er noen bilder tatt inne i leiligheten og noen bilder utenfra!3 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig leilighet Bertha!! Gleder meg til å komme å se!
Christine

Unknown sa...

Så fint dokker har fått det, Bertha!! Så fine leilighet og så flott det tok seg ut med alle nissene dine her! Stor klem fra meg

Monica sa...

Nydelige plass og leiligheten såg kjempefine ut. Kan tenka meg dokk trives der. Såg på et aent blogginnlegg og at dokk har kjempeflott nærmiljø og :)