Pepsi og Ronja

Pepsi og Ronja
Tatt desember 2013

4.4.10

Tur til Kubbetjørn.

I dag var det ufyselig vær ute. Regn og vind. Satt en stund og lurte...skal, skal ikke, skal skal ikke... Ut på tur må vi jo med Ronja uansett, men skal vi bare ta en liten runde her på Hana eller en lengre tur?
Tenkte som så: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær...he he, så vi kledde oss godt både Ronja og jeg, pakket sekken, fant kart og gps og gikk ut på tur.
Hadde planer om å gå til Kubbetjørn i løpet av påsken og det ble i dag. Gikk hjemmefra til Vatneli skole og videre derfra til Kubbetjørn. Merket løype så det går fint å finne frem.
Vel fremme ved Kubbetjørn viste GPSen ca 3,8 km så det var ikke så veldig lang tur men en fin tur var det likevel. Hadde været vært bedre kunne vi fint gått tilbake igjen men vi gikk turveien til Gramstad der vi hadde avtalt at Kjetil skulle hentet oss. Totalt ble det da ca 4,5 km.
Vi gikk jo en lang runde oppi heia her tidligere i uken også og da ble faktisk turen lengre enn den gjorde i dag. Den turen var over 8 km. Det er mange merkede turstier å velge i her. Man kan gå fra Hana, Vatne, Sandvik, Asperholen eller også fra Gramstad.
Klikk her for å se kart og lese om turer i dette området.


Turen kan anbefales men det er dyr på beite så hunder må holdes i bånd. Så ikke noe nå men de kommer vel snart ut.



Her er vi med Kubbetjørn.

Skilt og røde/blå merker viser vei. Vi kom ned denne stien fra Hana men fulgte nå turveien til Gramstad.

Ronja i Eventyrstolen. Den sto ved turveien.

1 kommentar:

Anne-Liss sa...

Så fint at du forteller om turene. Fikk inspirasjon og tok turen til Kubbetjern og videre innover i dag..