Pepsi og Ronja

Pepsi og Ronja
Tatt desember 2013

29.1.12

Overnattingsbesøk!

Lørdag 28.01 hadde vi overnattingsbesøk.
Stine (niese) skulle i "forening" i nabolaget her på Hana. Derfor kom hun hit til oss med Baijas og gikk i forening mens Baijas ble igjen hos oss. Han var litt "overgidde" når Stine gikk og sto med døra ei stund og pep! "Hei Stine! Kor blir du av? Går du ifra meg og lar meg ver igjen her?"
...men etter en liten stund slo han seg til ro! Han hadde jo oss + Ronja. Baijas er jo ikke vant med "lyder" i en blokk, så hvis han hørte en lyd måtte han boffe litt og da var Ronja med å hjalp = bjeffeorkester! Ronja er vant til utsikten fra stuevinduene og pleier ikke bjeffe når hun ser noen utenfor. Baijas syntes det var helt topp og se ut de store vinduene og måtte gi beskjed hvis det var noen utenfor... = nytt bjeffeorkester, he he!
Ellers slappet de av begge to. Bertha gikk kveldturen og det gikk veldig greit å gå tur med begge to sammen. Baijas er ikke den store matmomsen så han ville ikke ha maten sin. Ronja matvrak derimot hadde glatt spist opp hans mat hvis hun hadde fått sjangs! Rundt midnatt kom Stine og vi satt oppe en stund og "tatlet"før vi la oss. Søndag morgen var det Kjetil som tok hundene på morgentur! De storkoste seg! Så var det frokost og søndagsavslapping. Kjetil og Stine lastet ned Wordfeud (Bertha var allerede på) så det gikk i det spillet søndags formiddag, he he!
Stine og Bertha gikk en tur med hundene før Stine og Baijas kjørte hjem! Koselig besøk!
"Stine, går du i fra meg her?"

"...men det e jo greit her og. Kjetil og Bertha + Ronja e jo her."

"Her va det god utsikt! Hmm ka så komme der?? Ein hund! Voff voff voff, kom Ronja å hjelp meg!"

To gode venner!

Skjønnasen!

Baijas tester Ronja si seng!

Ingen kommentarer: