Pepsi og Ronja

Pepsi og Ronja
Tatt desember 2013

30.3.10

Påskeferie.

Jeg (Bertha) og Ronja har påskeferie. Deilig. I går, mandag slappet vi av hjemme, gikk tur og var i byen og så på innspilling av Nokasfilmen. Vi var også på Agility- og Freestyletrening.
I dag, tirsdag har vi vært ute på en lengre tur på over 8 km. Vi gikk her fra Hanabakken, forbi Vatneli skole og følgte en skogsvei videre derfra. Videre følgte vi merket løype. Hadde lurt på om vi skulle gå til Kubbetjørn og tilbake men var usikker på vær og vind. Det var opphold men de hadde meldt en del nedbør utpå dagen. Derfor valgte vi å følge en sti mot Sandvik. Her gikk vi et stykke langs veien til Asperholen til vi kom til en annen tursti og følgte den tilbake mot Ulvanutane/Hana og kikkerten som står ved "vannbasenget", også kalt "Majestetutsikten". Herfra gikk vi forbi en av Ulvungane ved Langafjedlet og gikk gjennom skogen ned til Åsveien, gjennom skogen til Frøyerveien og gjennom skogen hjem til Hanabakken. På vei fra Asperholen til Hana begynte det å snø/sludde og ved "Majestetutsikten" var det ganske så surt med vind og snø/sludd. En fin tur.
Resten av påsken har vi tenkt å være hjemme og jobbe i båten. Den skal klargjøres etter vinteren. Vaske og rydde. Få på plass seilene igjen, montere baugspyd osv. Blir været bra tar vi oss nok en tur ut men værvarslene er ikke de beste men vi kan jo håpe de tar feil.

Selvportrett! Jentene på tur!
Greit med skilt i skogen som viser vei!

Ronja storkoste seg på tur!
Her ved "Majestetutsikten" var det ikke mye utsikt p.g.a. snø/sludd og dårlig sikt.

Ingen kommentarer: